Ventilation

Skötselbolaget utför installation och service på alla ventilationssystem som finns på marknaden och vi är rikscertifierade för obligatoriska ventilationskontroller (OVK).

Vi är återförsäljare för Swegons produkter, men tillhandahåller även luftfilter och reservdelar till alla förekommande aggregat på marknaden.

Vi tar fram kostnadsfria förslag som förbättrar ert inomhusklimat och vi erbjuder er marknadens bästa samarbetsavtal.

Vi utför installation och service av ventilation till både företag och privatpersoner.

OVK och Ventilationsrengöringökad komfort och minskade energikostnader.

Syftet med Obligatorisk ventilationskontroll, OVK, är att säkerställa tillfredsställande klimat och miljö inomhus.

Skötselbolaget erbjuder er en professionell ventilationsrengöring och OVK i ett och samma paket. Ventilationsrengöring behöver utföras regelbundet för att energioptimera er ventilationsanläggning och för att er inomhusmiljö skall vara hälsosam.

Skötselbolagets personal utför dagligen OVK, ventilationsrengöring och energibesiktningar i bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter, kommunala inrättningar och privatpersoner.

Vår personal utför OVK i alla typer av ventilationssystem. Utöver de rekommendationer om energisparande som ingår i OVK erbjuder vi en fullständig energikartläggning, där vi utifrån ditt besiktningsprotokoll lägger upp ett sparprogram med långsiktiga kostnadsbesparingar.

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte!


Gå tillbaka
020 - 36 22 90 Chatta med oss Kontaktformulär