Hem & Företagsservice

Hemkört innebär att vi levererar allt som våra kunder önskar. Vi har ett nära samarbete med Electrolux Homebutiken och säljer och levererar därmed hela deras sortiment. Oavsett om du är på jakt efter en hushållmaskin, ett nytt kök, en ny dammsugare, en ny kyl/värmepump, ventilation, avfuktare eller vitvaror, så har vi något för dig. Välkommen att kontakta oss dygnet runt.

Hemservice innebär att Skötselbolaget löser allt som du behöver hjälp med i hemmet dygnet runt och du kan nyttja både rot‐ och rutavdrag. Exempelvis så hjälper vi till med leverans och installation av vitvaror, tvättutrustning, kök, snickeri, måleri, el & vvs-jobb, vi hänger upp tavlor, sätter ihop möbler, flyttar, slänger möbler, städar, fönsterputsar och utför trädgårdsskötsel. Vi hjälper dig helt enkelt med det du önskar och vår hemservice är mycket rabatterad.

Företagsservice är en förmånlig tjänst som alla företag och föreningar kan nyttja.

Tjänsten innebär att Skötselbolaget levererar en tekniker inom alla grenar där servicebil, inställelse och framkörningsavgift ingår i det fasta timpriset.

Skötselbolaget har idag många företagskunder som vi servar med energitekniker, ventilationare, elektriker, rörmokare, snickare, målare, fastighetsskötare, ekonomipersonal och lokalvårdare.

Swedbank, LW-Fastigheter, Stenvalvet, Pontuz Löfgren AB, Ängöl och Kalmarposten är några av våra nöjda kunder.

 

Kontakta oss, så berättar vi mer….

 


Gå tillbaka
0480 - 36 22 90 Chatta med oss Kontaktformulär