Brf, Bostadsrättsföreningar

Låt Skötselbolaget ta hand om hela den tekniska förvaltningen i fastigheten eller välj ut de tjänster som är mest aktuella för just er förening. Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom teknisk och ekonomisk förvaltning till både mindre och större Bostadsrättföreningar.

Ett av de bästa sätten att behålla, eller till och med öka värdet på er förenings fastighet är att ta väl hand om den. En välskött och underhållen byggnad är inte bara långsiktigt bra för ekonomin, ni får även en trevligare, säkrare och tryggare boendemiljö.

Med Skötselbolaget som teknisk förvaltare har ni tillgång till all den kompetens och teknisk service ni behöver för att er fastighet med tillhörande utemiljöer ska vara resurssmarta och säkra på lång sikt. Förutom att ni kan få hjälp med mindre bygg & måleriarbeten, komplett fastighetsunderhåll och underhållsplaner, så kan vi hjälpa er med att energioptimera din fastighet, utföra besiktningar och se till så att er förenings fastighet uppfyller lagar och myndighetskrav.

Skötselbolaget löser det.

 


Gå tillbaka
020 - 36 22 90 Chatta med oss Kontaktformulär