Hemservice VIP & Företag VIP

HEMSERVICE-VIP PRIVAT innebär att vi levererar allt som våra kunder önskar till fasta timpriser där servicebil, inställelse och framkörningsavgift ingår i det fasta timpriset. Skötselbolaget löser allt som du behöver hjälp med i hemmet, dygnet runt och du kan nyttja både rot‐ och rutavdrag.

Skötselbolaget har ett nära samarbete med Electrolux Home och säljer & levererar därmed hela deras sortiment. Exempelvis så hjälper vi till med leverans och installation av hushållsmaskiner, dammsugare, vitvaror, tvätt/torkutrustning, kök, snickeri, måleri, el, kyl/värmepumpar, ventilation, avfuktare & vvs-jobb, vi hänger upp tavlor, sätter ihop/flyttar/slänger möbler, hemstädar, fönsterputsar, utför trädgårdsskötsel och snöröjer.

Vi hjälper dig helt enkelt med det du önskar, dygnet runt och vår hemservice är mycket rabatterad.

FÖRETAGS-VIP är en förmånlig service som alla företag och föreningar kan nyttja.

Tjänsten innebär att Skötselbolaget levererar en tekniker inom alla grenar till fasta timpriser där servicebil, inställelse och framkörningsavgift ingår i det fasta timpriset.

Skötselbolaget har idag många företagskunder och föreningar som vi servar med energitekniker, ventilationare, elektriker, rörmokare, snickare, målare, fastighetsskötare, ekonomipersonal och lokalvårdare.

Swedbank, LW-Fastigheter, Pontuz Löfgren AB, Ängöl , Multibygg och Kalmarposten är några av våra nöjda kunder.

Kontakta oss, så berättar vi mer….