Consultify: Rekrytering och bemanning på hög nivå.

Efter 1 års nära samarbete med att rekrytera personal inom alla våra grenar tillsammans med Nordens ledande bemanningsföretag för ungdomar Consultify AB, så väljer nu Skötselbolaget och Consultify att gå all in.

From den 9/10 kommer Kalmarbaserade Consultify AB ta hand om all rekrytering och bemanning till Skötselbolagets samtliga kontor.

Alla ansökningar kommer att gå via lediga tjänster på Skötselbolagets hemsida www.skotselbolaget.se.

OM CONSULTIFY

Är ni i behov av Sveriges mest outnyttjade resurs? Vi kombinerar samhällsnytta, kundnytta och medarbetarnytta på ett sätt som få andra företag gör!

Consultify jobbar enbart med ungdomar mellan 18 och 30 år. Vi brinner för att skapa jobb åt ungdomar som är alldeles för bra för att vara arbetslösa eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer. På Consultify värderas det högt att våga drömma stort om sig själv och andra. Vi skall bli Nordens största bemanningsföretag för ungdomar. Hos oss får ni ett engagemang utöver det vanliga. Med våra tre verksamhetsben och professionell matchning så skräddarsyr vi en lösning för ert företag.

Våra medarbetare älskar att göra affärer och sätta ännu flera ungdomar i jobb. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra interna rutiner för att leverera så effektivt som det bara går. För oss kommer det aldrig att finnas några gränser för hur bra vi kan bli på vårt jobb eller för hur många vi kan förmedla jobb till. Vi kommer alltid leverera ungdomar till er som är för bra för att vara arbetslösa eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer!